Storefront
Affärsidé

Skaraborgs Trädgårdsmaskiner AB skall erbjuda produkter, service, reservdelar och tillbehör för park-, gata-, skogs-, markvårdsmaskiner 

m.m. samt transportfordon anpassade för dessa områden.

Produkter

Vi skall erbjuda ett brett sortiment av produkter som redskapsbärare, ogräsbekämpning, åkgräsklippare, kompaktlastare, elarbetsfordon, ATV/UTV och handhållna maskiner m.m.

Varumärken

Vi marknadsför ledande kvalitetsmärken i branschen.

Golf
Mål

Att vi skall vara det självklara valet för dig som kund vid din nyinvestering eller service av maskiner inom vår bransch.

Eye
Vision

Vi ska leverera kvalité när det kommer till både maskinpark samt vårt arbete och möte med våra kunder. För kunden ska vi vara det självklara valet inom vårt affärsområde. Vi ska sträva efter att hitta innovativa lösning i allt vi gör och alltid ligga i framkant när det kommer till miljötänk och unika lösningar!

Eye

Om företaget

Vi är totalleverantör av professionella markvårdsmaskiner för bästa resultat – både gällande bästa ekonomi, kvalité och service.

Vi marknadsför en bred portfölj av maskiner från Redskapsbärare från Egholm till Kompaktlastare från MultiOne. Elfordon för transport och förflyttning, till städning, sopning och ogräsbekämpning.

Vi säljer självklart Aspen Alkylatbensin och diesel samt smörjmedel till alla era maskiner.

Vi är även leverantörer av Åkgräsklippare, Zeroturn-maskiner samt handhållna maskiner och småmaskiner från etablerade märken på marknaden, tex Toro, ECHO, Nilfisk, Gardena, Robomow.
Elfordon, mopeder och mopedbilar.
Städ och skurmaskiner. Maskiner för snöskottning och sandning/saltning och mycket mer.

Vi tillhandahåller reservdelar till de allra flesta märken på marknaden, fråga oss så gör vi vårt yttersta för att hjälpa just dig.

Vi har egen serviceverkstad samt egen servicebil och utför även reparationer och service på fältet.

Vi hjälper även till med finansiering via Wasakredit och DNB

Varmt välkomna till oss för en trygg affär.

stgm.se i siffror

Torquent per conubia accumsan nulla in nostra

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Uppdaterar kundvagn